Magyar
Hot-Meltes kartonadagoló és kártyaragasztó berendezés

 Az operátor a speciálisan a kártyalapokhoz kialakított adagoló tárba helyezi a kartonlapokat kiterített állapotban. A berendezés elindítása után a papírlapok automatikusan, egyesével kerülnek a hajtogató egység alá, ami egy szakaszos működtetésű pályára juttatja azokat. A kiadagolás és előhajtogatatás utáni pályaszakaszon a kezelő ezekbe a felhelyezett kártyákba teszi bele a bliszteres csomagolású terméket.
tovább >>
Hot-Meltes terméklezáró szalag

 Az operátor a speciálisan kialakított pálya bevezető szakaszára helyezi a termékeket úgy, hogy azok oldalfüleit kézzel behajtja. Az így a pályára helyezett termékek kartonlapjainak szélesebb füle a speciálisan felhelyezett terelőknek köszönhetően – a termék haladása közben – felhajtódik, így a ragasztófej előtt elhaladva arra egy ragasztósávot húzunk (vastagsága és folytonossága tetszés szerint állítható). A ragasztó anyag felhordása után a felső fület egy szintén speciális terelő segítségével ráhajtjuk a beragasztózott fülre, majd a szalagpálya végéig leszorítva tartjuk. Az így feldolgozott termékek a leszorító egység végeztével elhagyhatják a berendezést.
tovább >>
Kartontálca hajtó- és ragasztó berendezés

 A dobozok terítékeit egy, a berendezés elején elhelyezett tárba helyezi a kezelő a feldolgozás megkezdése előtt. Az automata üzem indítása után ebből a tárolóból automatikusan indul a kartonok kiadagolása a termékfeldolgozás megkezdésével. A kiadagolt kartonok egy speciális hajtogató egység fölé kerülnek kiadagolásra, ahol a fészek két oldalán elhelyezett - Hot-Melt berendezéshez csatlakoztatott - ragasztófejek a doboz „füleire” rálövik a ragasztóanyagot. A ragasztó feljuttatása után egy nyomólap segítségével bepréselődik a karton a fészekbe, miközben megtörténik a fülek behajtása. A hajtogató egység fészkének kialakítása olyan, hogy a lehajtott tálcák még 2 hajtogatási ütemet a fészek alsó részében töltenek, így biztosítva a megfelelő száradási időt a ragasztott terméknek. Minden már elkészült tálcát az őt követő második doboz hajtogatása löki ki a berendezés kihordó szalagjára, amiről vagy elveszik a kezelők, vagy egy speciális utótárolóba kerülhetnek a kész tálcák.
tovább >>
PCB hűtő tároló berendezés

 A berendezés alapterülete 1,3m x 2,9m, ami magába foglalja a külső (nem temperált) pályaszakaszt is. Maga a temperált tér speciális alumínium profilos felépítésű, 40mm-es hőszigetelt panelekkel. Minden oldalpanel zsanéros rögzítésű, illetve Rittal kulccsal zárható, nyitásérzékelőkkel felszerelt. Amennyiben az ajtók kinyitásra kerültek a berendezés csak kézi üzemben léptethető, illetve újbóli automata feldolgozás indítása csak az ajtók visszacsukása után, a beállított hőmérséklet elérésekor lehetséges.
tovább >>
Ultrahangos hegesztő állomás

A berendezés fröccsöntött műanyag alkatrészeken végez ultrahangos szegecselést és ultrahangos peremezést oly módon, hogy a műveletek elvégzése előtt lézeres érzékelőkkel és kamerákkal ellnőrzéseket végez azok összeillesztéséről is.
tovább >>
SE-PL-001 lézeres feliratozó

Nyomtatott áramköri lapok egyenkénti beadagolására, és kétoldali lézeres feliratozására szolgáló berendezés. a feliratozott termékek kódellenőrzésével és feldolgozás utáni magazinokba gyűjtésével.
tovább >>
Kartondoboz hajtogató, töltő, lezáró, és feliratozó

Több berendezésből álló, összefüggő komplett rendszer speciális igények szerint kialakítva mint mechanikai, mint vezérléstechnikai szempontból. Tartalmaz egy lapadagoló és hajtogató berendezést a kartondobozok összeragasztására, egy hegesztő elektróda adagoló és töltő berendezést a dobozok megtöltésére (50 pálca/sec feldolgozási teljesítménnyel!!!), valamint egy dobozlezáró és feliratozó állomást (12 doboz/min teljesítménnyel).
tovább >>
PSZ-AMC-001 alsó mátrix címkéző

Többpályás, duplex rendszerű vákuumcsomagoló gépről (Multivac, CFS, Tiromat, stb.) kikerülő termékek alsó címkézésére szolgál, helyi (online) címke nyomtatással.
tovább >>
RB-ELM-001 Elemes szallagos címkéző

A berendezés két címkekitoló egységgel van felszerelve. Az első címkéző után figyeljük a címkejelenlétet a terméken (sikeres volt-e a címkefelrakás), amennyiben nincs címke, úgy a második címkéző automatikusan felhelyezi azt. Ennek az első címkekitoló ütemhibája, vagy címkelefogyás esetén van jelentősége, ugyanis a termelő berendezést nem kell leállítani a címketekercs cseréje alatt.
tovább >>
PLK-100-001 linzertöltő berendezés

Speciálisan linzerek készítésére és tálcázására tervezett berendezés sütött linzeraljak töltésére, illetve a linzer tetők felhelyezésére, kiegészítve egy automata papírtálca hajtogató és ragasztó egységgel.
tovább >>
Háromfejes habtöltő berendezés

Szerkezeti kialakításában egy független, könnyen a sor mellé mozdítható állványzat kerül kialakításra, aminek köszönhetően a tartály és a töltőfejek a gyártósor felett, míg a vezérlőegység a gyártósor alatt helyezkedik el. Ennek köszönhetően a rendelkezésre álló hely optimálisan kihasználható, míg a műszak végén történő takarításkor a töltőgépet a gyártósortól eltávolítva könnyen tisztíthatják. Az adagoló berendezés egy kiegészítő tartállyal illetve a hozzá tartozó pneumatikus szivattyúval van kiegészítve. A vezérlő automatika független a gyártósorétól, onnan csak vezérlőjeleket használunk fel.
tovább >>
Kétfejes piskótakenő automata

A berendezést kezelő személy a szállítópálya elejére felhelyezi a még kenetlen piskóta lapot, majd egy nyomógomb segítségével elindítja a berendezést. A piskótalap áthalad a kenőfej alatt, miközben annak toló lapja megkezdi a tartályban lévő krém kinyomását (egy villanymotoros mechanizmus segítségével, amit egy fotocella működtet), így a felszínére rákerül az első krémréteg (a krémréteg vastagsága a krémtartály és a szalag közti távolság, tartály alján lévő állítható/cserélhető kenőfej, valamint a szállítópálya sebességének változtatásával módosítható).
tovább >>
BP-IPF100-001 automata palástcímkéző és indukciós zárófólia hegesztő

A berendezésre felhelyezett termékekre egy idukciós fóliahegesztő berendezés segítségével rásütjük a kupakok alatt található zárófóliát, majd egy címkekitoló egységgel ellátjuk a kívánt palástcímkével, amin a lejárati dátumot és a sarzs-számot egy U2 feliratozó berendezés helyezi el.
tovább >>
Lapkaadagoló és behelyező automata

A lejtőpályás adagoló egységre helyezett fedelek egy adagoló kapun keresztül a szállítópályára kerülnek. A szállítópályára szerelt pozícionáló egység a lapka behelyező alatt megakasztja a fedelet, aminek a vákuum-tappancsán már várakozik a lapkatárolóból kiadagolt lapka.
tovább >>
Címkéző és kódolvasó selejtező állomással

A helyi adatbázisból történő címkenyomtatás után egy nyomtatási minőséget, illetve egy adattartalmat ellenőrző állomás segítségével kiszűrjük a hibás jelölésű/rossz minőségben jelölt termékeket egy reject állomáson.
tovább >>
BHS-150 asztali palástcímkéző

Az első lépcsőfok az automatizált címkefelhelyezés területén. Sikerét az elfogadható árának, illetve alacsony üzemeltetési költségének, valamint alacsony szervíz- illetve karbantartás igényének köszönheti.
tovább >>
LHS-150 kétoldali palástcímkéző

Akárcsak kategóriatársa, úgy az LHS típusú asztali kétoldali palástcímkéző is az automatizáció első lépcsője.
tovább >>
Hevederes szállítószalag

Alkalmazása sokrétű, önálló vázszerkezettel, illetve helyszíni illesztéssel is gyártjuk.
tovább >>
Lineáris fejmozgató berendezés

Többsávos vákuumcsomagoló vagy egyéb feldolgozó gépre illeszthető berendezés bármilyen tintasugaras jelölő berendezéshez (Leibinger, LINX, Videojet, Hitachi, Imaje, stb.).
tovább >>
XY irányú fejmozgató berendezés

Többsávos, duplex rendszerű vákuumcsomagoló gépre, illetve olyan berendezésekre, ahol több sorban és oszlopban szükséges a feliratozás.
tovább >>
Asztali hevederes szallag

Kompakt asztali szállító szalag jelöléstechnikai feladatok elvégzésére.
tovább >>
U2 feliratozó

Forradalamian új jelöléstechnikai eszköz, mely az Anser cég sokéves tapasztalatait egy kompakt berendezésben eggyesíti. A berendezés olyan jelöléstechnikai feladatok ellátására alkalmas, ahol eddig csak lényegesen költségesebb eszközök illetve technológiák álltak rendelkezésre.
tovább >>
Görgősor

Egyedi igények szerint gyártjuk, hajtott vagy egyszerű csapágyazott kivitelben.
tovább >>
Kupakadagoló berendezés

A berendezés speciálisan élelmiszeripari töltő berendezésekhez (Tetrapack, Trepko, stb.) készült, a kupakok belsejében történő jelölés elkészítésére. Teljesítménye a töltőberendezéshez igazítható, maximum 180db/perc.
tovább >>