Magyar

Cégünket a jelöléstechnika, a csomagolástechnika, illetve az egyedi gépgyártás területén több éves tapasztalatokat szerzett szakemberek alapították 2007-ben.
Fő tevékenységi körünk tintasugaras jelölő berendezések, illetve öntapadós címkéző berendezések egyedi megoldásainak tervezése és kivitelezése volt. A kezdést követően hamar ütemes fejlődésnek indultunk, folyamatosan fejlesztettük és bővítettük gyártó kapacitásunkat.

Fejlődésünket jól mutatja, hogy mára már főállásban foglalkoztatott tervezőmérnökök, automatizálási szakemberek, és PLC programozók segítségével is partnereink rendelkezésére állunk.

2011-től felmondtuk addigi bérleményeinket, és egy saját tulajdonú ingatlanon végezzük tevékenységünket, ahol a tervezés, a gyártás, a kivitelezés, és raktározás egy helyen valósulhat meg, evvel is növelve hatékonyságunkat.

Jelenleg termékskálánk kibővítésén dolgozunk, így elkezdtük különböző speciális feladatok elvégzésére alkalmas egyedi berendezések tervezését és gyártását, valamint meglévő gyártási folyamatok automatizálásának tervezését és kivitelezését is.

A jelöléstechnika területén szerzett tapasztalataink valamint jó partnerviszonyainknak köszönhetően kereskedelmi tevékenységet is végzünk. Árupalettánkon megtalálhatók tintasugaras jelölő berendezések, címkenyomtatók, címkézők, öntapadós címkék, kellékanyagok, valamint kiegészítő berendezések.

Egyedi igények szerint szerviz- és karbantartó tevékenységet is folytatunk.

Célunk, hogy partnereink igényeinek maximálisan megfelelve, akár szélsőséges feladatok elvégzésére is alkalmas egyedi berendezéseket tervezzünk és gyártsunk, korunk modern technikai vívmányainak kihasználásával.

Képek: