Magyar
Hot-Meltes kartonadagoló és kártyaragasztó berendezés

 Az operátor a speciálisan a kártyalapokhoz kialakított adagoló tárba helyezi a kartonlapokat kiterített állapotban. A berendezés elindítása után a papírlapok automatikusan, egyesével kerülnek a hajtogató egység alá, ami egy szakaszos működtetésű pályára juttatja azokat. A kiadagolás és előhajtogatatás utáni pályaszakaszon a kezelő ezekbe a felhelyezett kártyákba teszi bele a bliszteres csomagolású terméket.
tovább >>
Hot-Meltes terméklezáró szalag

 Az operátor a speciálisan kialakított pálya bevezető szakaszára helyezi a termékeket úgy, hogy azok oldalfüleit kézzel behajtja. Az így a pályára helyezett termékek kartonlapjainak szélesebb füle a speciálisan felhelyezett terelőknek köszönhetően – a termék haladása közben – felhajtódik, így a ragasztófej előtt elhaladva arra egy ragasztósávot húzunk (vastagsága és folytonossága tetszés szerint állítható). A ragasztó anyag felhordása után a felső fület egy szintén speciális terelő segítségével ráhajtjuk a beragasztózott fülre, majd a szalagpálya végéig leszorítva tartjuk. Az így feldolgozott termékek a leszorító egység végeztével elhagyhatják a berendezést.
tovább >>
Kartontálca hajtó- és ragasztó berendezés

 A dobozok terítékeit egy, a berendezés elején elhelyezett tárba helyezi a kezelő a feldolgozás megkezdése előtt. Az automata üzem indítása után ebből a tárolóból automatikusan indul a kartonok kiadagolása a termékfeldolgozás megkezdésével. A kiadagolt kartonok egy speciális hajtogató egység fölé kerülnek kiadagolásra, ahol a fészek két oldalán elhelyezett - Hot-Melt berendezéshez csatlakoztatott - ragasztófejek a doboz „füleire” rálövik a ragasztóanyagot. A ragasztó feljuttatása után egy nyomólap segítségével bepréselődik a karton a fészekbe, miközben megtörténik a fülek behajtása. A hajtogató egység fészkének kialakítása olyan, hogy a lehajtott tálcák még 2 hajtogatási ütemet a fészek alsó részében töltenek, így biztosítva a megfelelő száradási időt a ragasztott terméknek. Minden már elkészült tálcát az őt követő második doboz hajtogatása löki ki a berendezés kihordó szalagjára, amiről vagy elveszik a kezelők, vagy egy speciális utótárolóba kerülhetnek a kész tálcák.
tovább >>