Magyar
PCB hűtő tároló berendezés

 A berendezés alapterülete 1,3m x 2,9m, ami magába foglalja a külső (nem temperált) pályaszakaszt is. Maga a temperált tér speciális alumínium profilos felépítésű, 40mm-es hőszigetelt panelekkel. Minden oldalpanel zsanéros rögzítésű, illetve Rittal kulccsal zárható, nyitásérzékelőkkel felszerelt. Amennyiben az ajtók kinyitásra kerültek a berendezés csak kézi üzemben léptethető, illetve újbóli automata feldolgozás indítása csak az ajtók visszacsukása után, a beállított hőmérséklet elérésekor lehetséges.
tovább >>
Ultrahangos hegesztő állomás

A berendezés fröccsöntött műanyag alkatrészeken végez ultrahangos szegecselést és ultrahangos peremezést oly módon, hogy a műveletek elvégzése előtt lézeres érzékelőkkel és kamerákkal ellnőrzéseket végez azok összeillesztéséről is.
tovább >>
SE-PL-001 lézeres feliratozó

Nyomtatott áramköri lapok egyenkénti beadagolására, és kétoldali lézeres feliratozására szolgáló berendezés. a feliratozott termékek kódellenőrzésével és feldolgozás utáni magazinokba gyűjtésével.
tovább >>
Kartondoboz hajtogató, töltő, lezáró, és feliratozó

Több berendezésből álló, összefüggő komplett rendszer speciális igények szerint kialakítva mint mechanikai, mint vezérléstechnikai szempontból. Tartalmaz egy lapadagoló és hajtogató berendezést a kartondobozok összeragasztására, egy hegesztő elektróda adagoló és töltő berendezést a dobozok megtöltésére (50 pálca/sec feldolgozási teljesítménnyel!!!), valamint egy dobozlezáró és feliratozó állomást (12 doboz/min teljesítménnyel).
tovább >>
PSZ-AMC-001 alsó mátrix címkéző

Többpályás, duplex rendszerű vákuumcsomagoló gépről (Multivac, CFS, Tiromat, stb.) kikerülő termékek alsó címkézésére szolgál, helyi (online) címke nyomtatással.
tovább >>
RB-ELM-001 Elemes szallagos címkéző

A berendezés két címkekitoló egységgel van felszerelve. Az első címkéző után figyeljük a címkejelenlétet a terméken (sikeres volt-e a címkefelrakás), amennyiben nincs címke, úgy a második címkéző automatikusan felhelyezi azt. Ennek az első címkekitoló ütemhibája, vagy címkelefogyás esetén van jelentősége, ugyanis a termelő berendezést nem kell leállítani a címketekercs cseréje alatt.
tovább >>
PLK-100-001 linzertöltő berendezés

Speciálisan linzerek készítésére és tálcázására tervezett berendezés sütött linzeraljak töltésére, illetve a linzer tetők felhelyezésére, kiegészítve egy automata papírtálca hajtogató és ragasztó egységgel.
tovább >>
Háromfejes habtöltő berendezés

Szerkezeti kialakításában egy független, könnyen a sor mellé mozdítható állványzat kerül kialakításra, aminek köszönhetően a tartály és a töltőfejek a gyártósor felett, míg a vezérlőegység a gyártósor alatt helyezkedik el. Ennek köszönhetően a rendelkezésre álló hely optimálisan kihasználható, míg a műszak végén történő takarításkor a töltőgépet a gyártósortól eltávolítva könnyen tisztíthatják. Az adagoló berendezés egy kiegészítő tartállyal illetve a hozzá tartozó pneumatikus szivattyúval van kiegészítve. A vezérlő automatika független a gyártósorétól, onnan csak vezérlőjeleket használunk fel.
tovább >>
Kétfejes piskótakenő automata

A berendezést kezelő személy a szállítópálya elejére felhelyezi a még kenetlen piskóta lapot, majd egy nyomógomb segítségével elindítja a berendezést. A piskótalap áthalad a kenőfej alatt, miközben annak toló lapja megkezdi a tartályban lévő krém kinyomását (egy villanymotoros mechanizmus segítségével, amit egy fotocella működtet), így a felszínére rákerül az első krémréteg (a krémréteg vastagsága a krémtartály és a szalag közti távolság, tartály alján lévő állítható/cserélhető kenőfej, valamint a szállítópálya sebességének változtatásával módosítható).
tovább >>
Összeszerelő és ellenőrző gyártósor